Velikonoční menu 10.-13. 4.

 

Velikonoce jsou obdobím oslav a veselí, ke kterému neodmyslitelně patří také dobré jídlo. Proto jsme si pro vás připravili jarní menu s tradičními velikonočními pochoutkami, jako je krémová polévka z medvědího česneku nebo jehněčí kýta s nádivkou.

______________________________________________

Velikonoční menu

Králičí terinka s jarním salátkem, 99 Kč

Krémová polévka z medvědího česneku s křepelčím vejcem a brambory, 79 Kč

Jehněčí kýta na česneku s velikonoční nádivkou a grilovanými hráškovými lusky, 259 Kč

Filety z candáta, listový salát a pečené grenaille, 259 Kč

Rebarborový koláč s máslovou drobenkou, 99 Kč

______________________________________________

Stůl v restauraci si prosím rezervujte na tel. č. +420 603 403 052. Těšíme se na Vás.

 

Poslední novinky

Archiv novinek

Poslední novinky

Archiv novinek